Materialer der er udvalgt med omhu
Brug koden: ILOVEWOOD ♡ og få 10% på din første ordre
×

BØRNEUNIVERS BOLIGUNIVERS FESTUNIVERS GAVEKORT POINT ♡ OM OS KONTAKT
BÆREDYGTIGE MATERIALER

Hos Woodenfactory går vi meget op i, at de materialer vi anvender, er bæredygtigt produceret. Vi køber derfor kun produkter hos forhandlere, der gør deres for at levere et så bæredygtigt materiale som muligt. Vi er stolte over at fortælle, at vores leverandør (lasersupply.dk) af materialer, selv er med i udvælgelsen af materialer helt fra skoven til deres lager. Dermed sikrer de, at materialerne kommer fra bæredygtige skovområder som er certificerede og sikrer sig, at der sker genplantning.

BIRKEFINER FRA FINLAND

Et af vores bedst sælgende produkter, højdemåleren, er produceret i birkefiner. Vores birkefiner er produceret i Finland af råmaterialer, som kommer fra certificerede og bæredygtige skove og producenter.

MATERIALER

Birkefiner
Har træets naturlige look men kan have variation i farver og åretegninger og der kan forekomme synlige knaster.
Vi udvælger nøje de plader, som vi bruger i vores produktion, så dit færdige produkt lever op til vores kvalitetsstandarder. 
Birkefineren kommer fra bæredygtige skove, og er fremstillet af FSC certificeret producent. 

Egefineret birkekrydsfiner
Vi bruger ofte egefineret birkekrydsfiner i vores produktion, da kvaliteten lever op til vores standarder. Træet består af birkefiner i midten og egefiner yderst. Da træ er et naturmateriale, forventes det, at der kan forekomme forskydninger i farve og struktur. Vi sørger for at udvælge de bedste plader, når vi producerer vores produkter. 

Valnødfineret birkekrydsfiner
Valnødfineret birkekrydsfiner anvendes også ofte i vores produktion, da kvaliteten lever godt op til vores standarder. Træet består af birkefiner i midten og valnød yderst. Da træ er et naturmateriale, forventes det, at der kan forekomme forskydninger i farve og struktur. Vi sørger for at udvælge de bedste plader, når vi producerer vores produkter. 

Egefineret MDF
Vores produkter i egefineret MDF er lavet af MDF i møbelkvalitet overfineret med udsøgt europæisk egefiner og har samme flotte kvalitet på begge sider af pladen. Alt træ er unikt, så der kan forventes forskellig struktur fra produkt til produkt. Vi udvælger nøje det træ, vi bruger i produktionen, hvilket sikrer dig, at dit færdige produkt lever op til vores kvalitetsstandarder. 

MDF
Vi producerer en del af vores sortiment i MDF. Vores MDF er fremstillet af træfibre og derefter forarbejdet til plader, som vi bruger i vores produktion. Vores populære servietringe er produceret i MDF og da MDF er billigt i indkøb, kan vi tilbyde at sælge varerne i det materiale til en meget attraktiv pris, hvor alle kan være med.