Om os - Teamet bag Woodenfactory Denmark. Dansk design i træ
Brug koden: ILOVEWOOD ♡ og få 10% på din første ordre
×

BØRNEUNIVERS BOLIGUNIVERS FESTUNIVERS GAVEKORT POINT ♡ OM OS KONTAKT

Woodenfactory - Produceret med kærlighed

Woodenfactory er en lille virksomhed, som er stolt af at kombinere traditionelt håndværk med moderne teknologi for at skabe unikke træprodukter med et smukt æstetisk udtryk. Vores passion for træ og kreativitet gør os til eksperter i at skabe personlige og holdbare produkter, der kan give boligen et personligt præg. 

Hos Woodenfactory går vi meget op i boligindretning. Vi elsker at producere tidsløse designs, der kan indgå som elementer i indretningen i mange år frem ♡ 

Vi går meget op i at levere høj kvalitet og bæredygtige produkter.

Hos os går vi meget op i, at de materialer vi anvender, er bæredygtigt produceret. Vi køber derfor kun produkter hos forhandlere, der gør deres for at levere et så bæredygtigt materiale som muligt. Vi er stolte over at fortælle, at vores leverandør af materialer, selv er med i udvælgelsen af materialer helt fra skoven til deres lager. Dermed sikrer de, at materialerne kommer fra bæredygtige skovområder som er certificerede og sikrer sig, at der sker genplantning. 

Vores mest populære produkter er højdemålere i træ med navn til børneværelset, men vi har også et stort udvalg af bordkort i træ, som er perfekte til enhver lejlighed. Vi fokuserer altid på at skabe produkter, der kan hjælpe vores kunder med at skabe en personlig og unik boligindretning.

Vi designer og producerer med kærlighed fra Hasseris ved Aalborg og Hobro

Egne unikke designs

Fra dansk fabrik i hjertet af Hobro

Vores sortiment er ikke egnet som legetøj og bør derfor holdes uden for børns rækkevidde. Placér heller ikke vores produkter over barnets seng, da emnerne kan knække og blive til små dele, som kan sætte sig fat i barnets hals.