Om os
Spar 10% på din første ordre med koden: ILOVEWOOD ♡
×

SHOP STRUKTURBRIKKER ♡ OM OS POINT ♡ BLIV AMBASSADØR KONTAKT

Woodenfactory - Produceret med kærlighed

 

Hos Woodenfactory går vi meget op i boligindretning. Vi elsker at producere tidsløse designs, der kan indgå som elementer i indretningen i mange år frem

Der blev brugt meget energi på indretning, da drømmeboligen endelig var fundet. Idéen til at gøre huset mere personligt med blandt andet toiletskilte i træ og navneskilte til børnenes værelser opstod men det var svært at finde bogstaver og figurer, der levede op til forventningerne. 

Vi begyndte derfor selv at designe filer, så vi kunne producere dem i netop det materiale vi ønskede. Lige så stille udviklede vi flere designs - her i blandt vores populære toiletskilte og bordkort i træ og sådan startede eventyret om Woodenfactory

Hos os går vi meget op i, at de materialer vi anvender, er bæredygtigt produceret. Vi køber derfor kun produkter hos forhandlere, der gør deres for at levere et så bæredygtigt materiale som muligt. Vi er stolte over at fortælle, at vores leverandør af materialer, selv er med i udvælgelsen af materialer helt fra skoven til deres lager. Dermed sikrer de, at materialerne kommer fra bæredygtige skovområder som er certificerede og sikrer sig, at der sker genplantning. 

Vi designer og producerer med kærlighed fra Hasseris ved Aalborg og Hobro

Vores sortiment er ikke egnet som legetøj og bør derfor holdes uden for børns rækkevidde. Placér heller ikke vores produkter over barnets seng, da emnerne kan knække og blive til små dele, som kan sætte sig fat i barnets hals.