Om os
Spar 10% på din første ordre med koden: ILOVEWOOD ♡
×

SHOP STRUKTURBRIKKER ♡ OM OS POINT ♡ BLIV AMBASSADØR KONTAKT

OM WOODENFACTORY

 

Der blev brugt meget energi på indretning, da jeg endelig havde fundet drømmeboligen. Idéen til at gøre huset mere personligt med blandt andet toiletskilte i træ og navneskilte til drengenes værelser opstod men jeg havde svært ved at finde bogstaver og figurer, der levede op til mine forventninger. 

Jeg begyndte derfor selv at designe filer, så jeg kunne producere dem i netop det materiale jeg ønskede. Lige så stille udviklede jeg flere designs - her i blandt mine populære toiletskilte og bordkort til min søns dåb og sådan startede eventyret om Woodenfactory

Hos os går vi meget op i, at de materialer vi anvender, er bæredygtigt produceret. Vi køber derfor kun produkter hos forhandlere, der gør deres for at levere et så bæredygtigt materiale som muligt. Vi er stolte over at fortælle, at vores leverandør af materialer, selv er med i udvælgelsen af materialer helt fra skoven til deres lager. Dermed sikrer de, at materialerne kommer fra bæredygtige skovområder som er certificerede og sikrer sig, at der sker genplantning. 

Vores sortiment er ikke egnet som legetøj og bør derfor holdes uden for børns rækkevidde. Placér heller ikke vores produkter over barnets seng, da emnerne kan knække og blive til små dele, som kan sætte sig fat i barnets hals.