Vores lille fabrik - vores hjertebarn

Woodenfactory er en lille virksomhed, som er stolt af at kombinere traditionelt håndværk med moderne teknologi for at skabe unikke træprodukter med et smukt æstetisk udtryk. Vores passion for træ og kreativitet gør os til eksperter i at skabe personlige og holdbare produkter, der kan give boligen et personligt præg. 

Hos Woodenfactory går vi meget op i boligindretning. Vi elsker at producere tidsløse designs, der kan indgå som elementer i indretningen i mange år frem ♡ 

Hos os går vi meget op i, at de materialer vi anvender, er bæredygtigt produceret. Vi køber derfor kun produkter hos forhandlere, der gør deres for at levere et så bæredygtigt materiale som muligt. Vi er stolte over at fortælle, at vores leverandør af materialer, selv er med i udvælgelsen af materialer helt fra skoven til deres lager. Dermed sikrer de, at materialerne kommer fra bæredygtige skovområder som er certificerede og sikrer sig, at der sker genplantning. 

Vores mest populære produkter er højdemålere i træ med navn til børneværelset, men vi har også et stort udvalg af bordkort i træ, som er perfekte til enhver lejlighed. Vi fokuserer altid på at skabe produkter, der kan hjælpe vores kunder med at skabe en personlig og unik boligindretning.

Vores dedikation til kundetilfredshed ♡

Kundetilfredshed er hjertet af vores virksomhed. Det betyder alt for os, at levere en personlig og professionel serviceoplevelse, der matcher den unikke karakter af vores træprodukter. Fra din første kontakt med os til efter-salgssupport, stræber vi altid efter at sikre, at dine behov og ønsker bliver mødt med den største opmærksomhed. Vi er med dig hele vejen.

Vi designer og producerer med kærlighed fra Hasseris ved Aalborg og Hobro ♡

Kontakt

Vi elsker at tale med jer ♡ Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt og inden 24 timer